Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf met een jarenlange passie voor ergonomie op de kantoorwerkvloer. Om de gezondheid voor kantoormedewerkers te bevorderen is een goede ergonomische bureaustoel een must. Aangezien goede ergonomische stoelen vaak meer kosten dan de ‘standaard’ stoel, besluiten bedrijven vaak om vanwege de prijs te besparen op de ergonomie. Onze mening is dat je niet moet besparen op de gezondheid van jouw medewerkers, maar zoals de ARBO wet dat voorschrijft, iedere medewerker moet voorzien van een gezonde en veilige werkplek.

Wim van der Vegt
Robert Bruggeman
Mart van der vegt
Vince Bruggeman
Nicole Barink

Onze bureaustoelen worden gebouwd in Duitsland en kennen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Combineer dit met 5 jaar garantie en je kunt jaren genieten van jouw aankoop. Door gebruik te maken van een goede combinatie in de inkoop keten is het ons gelukt goede, verantwoorde, veilige en ergonomische bureaustoelen samen te stellen.

De bureaustoelen van zijn uitsluitend te koop bij professionele project- en kantoorinrichters in Nederland en België. Al deze verkooppunten hebben gemeen dat ze op ergonomisch vlak veel extra’s kunnen bieden. Je koopt niet alleen de stoel, maar je kunt ook terugvallen op de kennis van deze professionals als het gaat om de juiste zitinstructie.

Wij verkopen bewust niet rechtstreeks aan de eindklant, omdat het aanschaffen van een goede bureaustoel een eerste stap is. De tweede stap – zoals hierboven gemeld – is het juiste gebruik met de goede instellingen. Dit kan alleen door menselijk contact goed uitgevoerd worden omdat het hierbij gaat om maatwerk. Geen mens is immers hetzelfde.

Wij richten ons op beter, gezonder en dynamischer werken. Wij zijn gepassioneerd in ergonomie en de gezondheid van kantoormedewerkers en willen door middel van ons merk ergonomie betaalbaar maken voor iedere kantoorwerker.

Ben je benieuwd wat wij voor jou en je collega’s kunnen betekenen op het gebied van gezond en verantwoord kantoorwerken? Neem contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over.